Mi az elektronikus számla?

Bárki kérheti, hogy eddigi postai úton küldött számlája helyett e-mailben kapja meg havi számláját. Az elektronikus számla egy olyan bizonylat, amely fokozott biztonságú elektronikus aláírással és bélyegzővel ellátott adat formájában kerül kiküldésre és teljes mértékben megfelel a számlára vonatkozó előírásoknak.

Cégek és egyéni vállalkozók (adóalanyok) számára csak elektronikus formában tárolva és archiválva minősül szabályos könyvviteli bizonylatnak az elektronikus számla. Tehát, ha azt valaki kinyomtatja, és papír alapon tárolja, azt az ellenőrzéskor az adóhatóság nem fogadja el.

Miért jó Önnek az elektronikus számlázás, milyen előnyöket élvezhet választásával?

Nem csak a környezetet védi azáltal, hogy a papírt, borítékot nem kell használni, hanem a postai szállítás, károsanyag-kibocsátás is csökken.
Ezen felül lehetősége nyílik az Extra akciós árak elérésére. Akciós ajánlatainkat az Akciók menüpont alatt érheti el.

Hogyan veheti igénybe az elektronikus számlázást?

Alábbi elérhetőségeinken igényelheti a kedvezményes e-számla szolgáltatásunkat egy e-mail cím megadásával, melyre a továbbiakban az elektronikus számlát küldjük Önnek:

 • telefonon a 06-80-811-000-ás telefonszámon
 • írásban e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy postai úton
 • személyes ügyfélszolgálati pontjainkon
 • E-ügyfélszolgálaton

Hogyan működik majd a gyakorlatban?

Ön az elektronikus számlát a regisztrációkor megadott e-mail címre kapja meg. Folyószámla-vezető bankjának, internet-bank szolgáltatásával otthonából, kényelmesen utalhat, elkerülve a postai befizetéssel járó nehézségeket.

Védje a természetet!

A mindennapi életünk során jóval több papírt használunk fel, mint amennyire az ügyeink normális működéséhez valójában szükségünk lenne. Előállításához Földünk oxigén ellátását biztosító erdőit pusztítjuk, miközben káros anyagok kerülnek a levegőbe, földbe, vízbe.
Ön is hozzájárulhat környezetünk védelméhez, ha elektronikus számlát igényel az eddig megszokott papír számla helyett.

Takarítson meg pénzt!

Amennyiben igénybe veszi elektronikus számlázásunkat, úgy Extra akciónk feltételeinek megfelelően további kedvezményt adunk havi számlájának összegéből!
Évente 2400 Ft-ot takaríthat meg!

További kérdéseivel kérjük keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

Hírek

 • Csatornakiosztás változás
  Kedves Előfizetőink! 2017. október 1-től megszűnnek az AXN White, AXN Black és a VIVA csatornák. AXN White, AXN Black Az AXN White és az…
 • Csatornakiosztás változás 2017.04.01-től
  Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. április 1-től csatornaváltozás lesz Budapesten és Hajdúdorogon. A kábeltelevízió szolgáltatás digitális kínálatába bekerül a…
 • Kódolatlan hévége HBO3
  Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul elérhetővé válik. Az…

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az HWR hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 HWR-Telecom Kft. Minden jog fenntartva.