HÍREK - KÖZLEMÉNYEK
Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Költözés miatt 2018.09.14-18-ig budapesti személyes ügyfélszolgálatunk ZÁRVA lesz.

2018.09.19-én nyitunk, új nyitvatartási renddel.

Új címünk: 1047 Budapest, Fóti út 56. V épület 3. emelet

Nyitva tartás:

Hétfő 8:00-12:00
Kedd 8:00-18:00
Szerda 8:00-12:00
Csütörtök 12:30-16:30
Péntek 8:00-12:00

Megújult környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket!

Megértésüket előre is köszönjük!

HWR Telecom csapata

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Ügyfeleink!

Budapesti személyes ügyfélszolgálatunk szeptember 4-e és szeptember 7-e között technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

HWR Telecom Kft.

 

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

2017. október 1-től megszűnnek az AXN White, AXN Black és a VIVA csatornák.

AXN White, AXN Black

Az AXN White és az AXN Black helyére érkezik az új Sony Max és a Sony Movie Channel, melyek a régiónkban elsőként Magyarországon lesznek láthatók. Az új csatornák, a Sony Max és a Sony Movice Channel októberben indulnak. A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel mozis tartalmakat kínál majd, inkább a férfiakat célozza.

VIVA TV

A Music Television-re (MTV) költözteti a magyar zenei tartalmakat a Viacom, így közel két évtized után megszűnik a VIVA TV – közölte szerdán a tulajdonos cég. 

Amennyiben kérdése, vagy kérése merülne fel, kérjük hívja Call Centerünket, ahol kollégáink készségesen válaszolnak kérdéseikre.

 

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom csapata

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. április 1-től csatornaváltozás lesz Budapesten és Hajdúdorogon. A kábeltelevízió szolgáltatás digitális kínálatába bekerül a Humor+, Izaura TV, Chili TV, Kiwi TV, FEM 3, Zenebutik csatorna. Az analóg kínálatában a Travel Channel helyére a Film +2 csatorna kerül, bekerül a Humor+ csatorna, kikerül a Viasat 6, Story 5, NatGeo Wild, Life Network, Boomerang csatorna. Kérjük Ügyfeleinket készülékeiket az átállást követően hangolják át!

Részletes leírás a változásokról:

1. Analóg változás:

 • az M1, M2, Duna, M4, Duna World, D1 csatornák egy csatornahellyel feljebb kerülnek, ezért az M1 jelenlegi helyén (ez van a legalacsonyabb frekvencián) nem lesz látható adó, és az üres csatornahely csak hangolással tüntethető el
 • a hatoscsatorna olyan frekvenciára kerül, amelyen jelenleg nincs adó, ezért ez a csatorna csak újrahangolás után lesz megtalálható
 • a NatGeo Wild kikerül, a helyén lesz megtalálható az AXN
 • a Lifenetwork kikerül, a helyén lesz megtalálható az RTLII
 • a Story5 kikerül, a helyén lesz megtalálható a Comedy Central
 • a Viasat6 kikerül, a helyén lesz megtalálható a Humor+ (szórakoztató csatorna)
 • a Boomerang kikerül, a helyén lesz megtalálható a Disney Channel
 • a Travel Channel kikerül, a helyén lesz megtalálható a Film+2

2. Digitális változás:

A digitális csomagban az alábbi adók kerülnek új frekvenciára. Ahhoz, hogy láthatóak legyenek, a készülék újrahangolása szükséges.

 • 114,5 MHz-ről 115 MHz-re: d1 TV, hatoscsatorna, Képújság, PAX TV, The Fishing & Hunting, M5
 • 121,5 MHz-ről 123 MHz-re: M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD
 • 128,5 MHz-ről 131 MHz-re: M1, M2, Duna, Duna World, M4, Rádió adók
 • 135,5 MHz-ről 139 MHz-re: Magyar ATV, HírTV, Cool TV, Film+, Minimax, SuperOne SD, Viasat Explorel, TV Paprika, Sky News
 • 121,5 MHz-ről, és 128,5 MHz-ről az M4 HD és M5 HD 442 MHz-re 
 • 442 MHz-ről 482 MHz-re: Mezzo, SPORT1, SPORT1 HD, SPORT2, BBC Earth, Nickelodeon
 • bekerülnek a 490 MHz-re: Izaura TV (telenovellák, sorozatok), Chili TV (gasztronómia), Kiwi TV (mese csatorna), FEM3 (életmód csatorna), HUMOR+ (szórakoztató csatorna), Zenebutik (zenecsatorna)

3. Analóg hangolás menete

A televízió készüléken a beállításokon belül kell automatikus csatornakeresést indítani.

4. Digitális hangolás menete

A DVB-C tunerrel rendelkező Televízión, vagy Set-top box-on az alábbi paraméterekkel kell elindítani egy csatornakeresést

Frekvencia

 • Budapest Alap: 418 MHz
 • Budapest Bővített: 786 MHz
 • Hajdúdorog Alap: 426 MHz
 • Hajdúdorog Bővített: 770 MHz

Szimbólum sebesség: 6875

QAM: 256

5. Eszközök hangolása (rákattintva a megfelelő médiaboxra letölthető)

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom kft. munkatársai

Értékelés:
(0 szavazat)

Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul elérhetővé válik.

Az egyik a Liane Moriarty bestseller könyvén alapuló 7 részes minisorozat, a Hatalmas kis hazugságok, amelyben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott alakítják a főbb szerepeket. A másik premier Pete Holmes, az új komikus nemzedék tagjának új sorozata, a Megborulva (Crashing).

Válás
Forrás: HBO
Folytatódik Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata, a Csajok (Girls) is. A premierek mellett több maratonnal is készülnek, jön hosszan az Együttlét (Togetherness).

Szombat este Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church dramedyje, a Válás (Divorce) érkezik.

Jó szórakozást kívánunk!

HWR Telecom kft. 

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Ügyfeleink!

2016. október 15-én (szombaton) telefonos ügyfélszolgálatunk 8-tól 17 óráig lesz elérhető.

Személyes ügyfélszolgálataink, hétfői nyitva tartással üzemelnek. (8-tól 12 óráig)

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom Kft. munkatársai

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenlegi telefonszámunk (06-40-811-111) 2016. július 1-től megszűnik. Új telefonszámunk: 06-80-811-000 További elérhetőségeink változatlanok maradnak.

Üdvözlettel:

HWR-Telecom kft.

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Mostantól minden hajdúdorogi előfizetőnknél megnöveltük az internet sebességet, és elérhetővé tettünk 42 digitális csatornát. Digitális csatornák listáját megtalálják csatornakiosztás menüpontunk alatt. Amennyiben Ön olyan TV készülékkel rendelkezik, ami tartalmaz digitális jelátalakítót (DVB-C tuner) úgy kérjük a készüléke leírása alapján, hangolja be az új digitális csatornákat.
Abban az esetben, ha a TV készülék nem tartalmaz DVB-C tunert, de EUROscart vagy RCA csatlakozóval rendelkezik, set top box segítségével hangolhatja be a digitális műsorokat. Ezek az eszközök kedvezményes áron, ügyfélszolgálatainkon megvásárolhatóak, bérelhetőek.

Új TV készülék vásárlása estén érdemes meggyőződni arról, hogy a TV önmagában alkalmas-e digitális adások vételére. Bővebb információért, kérjük, keresse fel telefonos, illetve személyes ügyfélszolgálatunkat.   

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom kft.

Értékelés:
(0 szavazat)

Az új csatorna a főműsoridőt – a teljes műsoridő kb. 40-50%-át – a sorozatoknak szenteli. A népszerű esti műsorsávban többek között az amerikai HBO által gyártott legújabb, illetve klasszikus sorozatok, az HBO közép-kelet-európai sajátgyártású sorozatai, illetve más népszerű televíziós csatornák által gyártott sorozatok kerülnek majd bemutatásra. Főműsoridőn kívül, a műsoridő fennmaradó részében az HBO3 csatorna mozifilmeket és egyéb tartalmakat (pl. magazinműsorokat, dokumentumfilmeket, stb.) fog sugározni. Ezzel együtt az HBO csatornák műsorrendje is megváltozik, azaz reggel 6 és 10 között olyan műsorokat is sugározhatnak amelyek a gyerekzár funkció alkalmazását tehetik szükségessé. 

Kóstoljon bele az HBO3-ba kódolatlanul március 26-27-én!

Az újonnan induló HBO3 március 26-27-i kódolatlan hétvégéjén olyan saját gyártású remekművek egész évadait nézhetik meg, mint a Trónok harca vagy a Szilícium-völgy, belekóstolhatnak az olyan kultikus sorozatok nyújtotta élménybe, mint a Róma, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Törtetők vagy a The Pacific - A hős alakulat, a jelenleg is futó szériáink közül megismerkedhetnek a Nagypályásokkal, Az alelnökkel, az Együttléttel, a Bakelittel és a Banshee-vel, és a tavalyi év legjobb hazai sorozatának megszavazott Aranyélettel is. 

Értékelés:
(1 szavazat)

Kedves Ügyfeleink!

Az új adó indulásával több Európa-liga, valamint angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatnak majd a DIGI Sport nézői.

A Premier League és Serie A jogokat birtokló DIGI Sport október 24-én, szombaton elindítja harmadik HD-csatornáját, DIGI Sport 3 néven. A 2009 óta sugárzó DIGI Sport és a 2011 márciusában indult DIGI Sport 2 mellett az új csatornán több Európa-liga, valamint olasz, angol és francia bajnoki mérkőzést láthatnak majd a futballrajongók.

A harmadik csatorna lehetővé teszi, hogy a jelenleginél több élő sportesemény kerüljön képernyőre. Ami pedig a kínálatot illeti, a wimbledoni tenisztornán, az ATP világbajnokságon és az úszó világkupákon kívül továbbra is a DIGI Sporton láthatják a brazil, az argentin, a belga és a skót labdarúgó bajnokság mérkőzéseit, a kosárlabda Euroligát, a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának Bajnokok Ligája mérkőzéseit, illetve a MotoGP futamok mellett a
hamarosan induló Formula-E sorozat versenyhétvégéit is.

„Ez hatalmas lépés a DIGI Sport életében. Egy új csatorna indítása mindig izgalmas kihívás a műszaki személyzet és a műsorkészítők számára egyaránt. A DIGI Sport 3 indulásával lehetőséget kapunk arra, hogy az eddigieknél több élő közvetítést mutassunk meg párhuzamosan és még több friss információt oszthassunk meg a sportrajongókkal napi hírműsorunkban, a Sport 24-ben” – nyilatkozta dr. Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője.

A DIGI Sport néhány kiemelt közvetítési joga:

Barclays Premier League angol labdarúgó-bajnokság
Serie A TIM olasz labdarúgó-bajnokság
Ligue 1 francia labdarúgó-bajnokság
UEFA Európa-liga
wimbledoni tenisztorna
ATP Masters 1000 és WTA Premier tenisztornák
Veszprém SEHA Liga mérkőzések
Turkish Airlines férfi kosárlabda Euroliga
Formula-E, Moto GP, IndyCar Series, NASCAR

Bővebb információ itt található: http://www.hwr.hu/index.php/televizio/csatornakiosztas?id=166

Kellemes tévézést kíván a HWR-Telecom Kft.

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szeptember elsejei csatornakiosztás változás során több csatorna új frekvenciára kerül. Kérjük, hogy televízió készülékét hangolja újra.

A beállítás paraméterei:
Frekvencia: 418 MHz
Szimbólumsebesség: 6875
QAM mód: QAM256

Amennyiben tőlünk vásárol/bérelt Set-top box van önnél, akkor az átállítást a következők alapján tudja megtenni.

Alcor gyártmányú HD Set-top box esetén a beállításhoz itt talál segítséget:
http://hwr.hu/images/media_eszkozok/Alcor_HDC-3000_user_manual_HUN_20141215.pdf

Wellav gyártmányú SD Set-top box esetén, a beállításhoz itt talál segítséget:
http://hwr.hu/images/media_eszkozok/sd%20box%20beallitasi%20segedlet.pdf


Változással kapcsolatban további kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a 40/811-111 -es telefonszámon.

Hajdúdorogi csatornakiosztásunk:
http://hwr.hu/index.php/televizio/csatornakiosztas?layout=edit&id=199
Budapesti csatornakiosztásunk:
http://hwr.hu/index.php/televizio/csatornakiosztas?id=166

Üdvözlettel: HWR-Telecom Kft. munkatársai

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Postázásra kerültek a számlák, amelyek mellé csatoltunk egy tájékoztató levelet azon ügyfeleink részére, akiknek szeptember 30. - október 30. között jár le a határozott idejű előfizetői szerződése.
Ezen ügyfeleink szeptember 18-ig jelezhetik hosszabbítási szándékukat személyes- vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon!
További szép napot kívánunk!

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves hajdúdorogi Előfizetőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2015.09.21-én (eső esetén 2015.09.24-én) a 4087 Hajdúdorog, Tokaji út 10. számú ház tetőszigetelési munkálatai miatt a kábeltelevízió, Internet és telefon szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek. A Társaságunkon kívül álló ok miatti kellemetlenségért, ezúton kérjük szíves elnézésüket!

Köszönettel és üdvözlettel: HWR-Telecom Kft. ügyfélszolgálata

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Előfizetőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2015.09.01-el hatályba lépő ÁSZF módosítás miatt a digitális kínálatunkat igénybe vevő ügyfeleink TV készülékeinek illetve set top box egységeinek áthangolása szükséges!

Műszaki illetve egyéb segítségért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a 06/40/811-111-es számon.

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom Kft. munkatársai

Értékelés:
(0 szavazat)

Tisztelt Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 1-től az új ÁSZF alapján változik a csatornakiosztásunk.

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az HWR hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 HWR-Telecom Kft. Minden jog fenntartva.