Sávszélesség emelés és új csatornák Hajdúdorogon!

Kedves Előfizetőink!

Mostantól minden hajdúdorogi előfizetőnknél megnöveltük az internet sebességet, és elérhetővé tettünk 42 digitális csatornát. Digitális csatornák listáját megtalálják csatornakiosztás menüpontunk alatt. Amennyiben Ön olyan TV készülékkel rendelkezik, ami tartalmaz digitális jelátalakítót (DVB-C tuner) úgy kérjük a készüléke leírása alapján, hangolja be az új digitális csatornákat.
Abban az esetben, ha a TV készülék nem tartalmaz DVB-C tunert, de EUROscart vagy RCA csatlakozóval rendelkezik, set top box segítségével hangolhatja be a digitális műsorokat. Ezek az eszközök kedvezményes áron, ügyfélszolgálatainkon megvásárolhatóak, bérelhetőek.

Új TV készülék vásárlása estén érdemes meggyőződni arról, hogy a TV önmagában alkalmas-e digitális adások vételére. Bővebb információért, kérjük, keresse fel telefonos, illetve személyes ügyfélszolgálatunkat.   

Üdvözlettel: 

HWR-Telecom kft.

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az HWR hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 HWR-Telecom Kft. Minden jog fenntartva.