MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLE FIZETÉSI RENDSZERRŐL?

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Kft. az OTP Csoport tagja. Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval.

Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon.

Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:

Simple Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetén választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így a parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android IOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.

További információért kérjük, látogasson el a www.simple.hu honlapra!

Ügyfélszolgálat: 0613666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a Simple Online Fizetési Rendszerrel, és az online vásárlással kapcsolatban talál információkat.

 

Elfogadott kártyatípusok

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

A szolgáltató weboldalán kiválasztjuk az e-ügyfélszolgálatot majd azon belül a fizetésre váró számlát.
Ezt követően átkerülünk a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol első lépésként meg kell adnunk a kártyaadatokat (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat (hónap/év), CVC-kód, amennyiben van ilyen a kártyánkon). Kérjük, minden esetben győződjön meg róla, hogy valóban a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára került-e.
A kártyaadatok megadása után a „fizetés” vagy más hasonló gombra kattintva elindíthatjuk a tranzakciót. A fizetést követően visszatérünk a szolgáltató oldalára, ahol a tranzakció eredményéről minden esetben visszaigazolást kapunk. Bankkártyás fizetés esetén, a sikeres tranzakció után (vagyis, ha a bankkártyát elfogadták, azaz érvényesnek és elegendő fedezettel ellátottnak minősítették), a bank elindítja a számlánk megterhelését. A terhelés összege megegyezik a számla során feltüntetett és jóváhagyott ellenértékével. A sikeres fizetéshez szükséges, hogy a kapcsolattartó adatoknál legyen megadva e-mail cím, amelynél be van állítva az elsődleges e-mail cím checkbox

JÓL KÖVETHETŐ ÉS MEGBÍZHATÓ FIZETÉSI MÓD – AKÁRCSAK A BOLTI BANKKÁRTYÁS VÁSÁRLÁS

Az online bankkártyás fizetések megbízhatóságát az SSL-protokoll garantálja, amely egy világszerte elfogadott titkosítási eljárás. Manapság egyre inkább jellemző, hogy bankkártyás fizetéskor átirányítják Önt a bank fizetőoldalára, és így Ön közvetlenül a bank által üzemeltetett – a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő – oldalon adhatja meg kártyaadatait. Így a szolgáltató, semmilyen formában sem nyerhet betekintést az Ön kártyaadataiba. A kártyabirtokos azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot! 

További segítségnyújtás:

Első lépés:
Második lépés:
Harmadik lépés:
Negyedik lépés:
Ötödik lépés: